Jump to content
Compatible Support Forums
Sign in to follow this  
Spirit_Wolf

Netscape Connect keeps losing connection

Recommended Posts

I use Netscape Connect (used to be Wal-Mart Connect) and it keeps losing the connection. It starts up normally and everything but after maybe somewhere aroung 20 minutes it shuts down. I can't figure out what the problem is! Someone please help! It gets really annoying!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Regarding Netscape Connect- I have been a user for about 8 months (when it was still WalMart connect). At the beginning I had the same problem, I was disconnected after a few minutes of service, what help correct the problem for me was turning off my firewall...but, please invest in some sort of virus protection prior to this. I belive this will fix your problem too.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you farjos! In farjos's answer to spirit_wolf, turning off the firewall did the trick for me. I never had trouble with WalMart connect,then they switched to Netscape connect and I started getting booted off about 10- 15 min. every time I got online!! I have now been online, at this time, about 1hr. Thanks again farjos!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×