Jump to content


Photo

patch for star wars racer episode 1


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 kaltbjorn

kaltbjorn

    stranger

  • Members
  • 1 posts

Posted 17 October 2004 - 11:22 AM

Help! I need a patch so my Pod Racer game will run on XP. Anyone know where I can get a patch to download?

#2 D@rkraver

D@rkraver

    stranger

  • Members
  • 1 posts

Posted 22 July 2005 - 02:40 PM

Hey:

I'm looking 4 the same patch.

Do you hve it already ?

Hope u can help me.

Lcapone@zonnet.nl

Greetz

D@rkraver

Originally posted by kaltbjorn:
Quote:
Help! I need a patch so my Pod Racer game will run on XP. Anyone know where I can get a patch to download?



#3 Bugman

Bugman

    stranger

  • Members
  • 1 posts

Posted 23 August 2005 - 09:42 AM

Hello

Its easy to fix once i figured out why it happens, in fact most of the problems to do with XP and old games start with graphics

First, download the patch from http://support.lucas.../swep1racer.htm and install it

Then, go into your graphics card setup, find the button which allows you to tweak your AA (Anti Aliasing) to the maximum (Mine is set at 6x)

Then, play the game! Sorted, works like a dream

As a side note, for problems with word 2003, scrolling and not being able to see pictures in documents, just turn off all your graphic accelartion and the problem goes away

Seems the culprit could be DD9

Bugman

X700 ATI 256 AGP graphics card, XP with SP2, 512 ram 1800 AMD chip

#4 Relic

Relic

    addict

  • Members
  • 516 posts

Posted 26 September 2005 - 07:04 PM

Or, simply go to the shortcut on your desktop, right click it, click Properties/Compatibilty, then check the box and set it to '98 mode, click OK, and play the game, no patches required smile

#5 sadistic

sadistic

    stranger

  • Members
  • 1 posts

Posted 07 November 2005 - 03:04 AM

Well i tried both of the ways described, but none worked. I downloaded the files @ http://support.lucas...swep1racer.htm, but the game wont even start with them. with the old one it starts but crashes at the beginning of the race. Someone help PLS!

#6 Relic

Relic

    addict

  • Members
  • 516 posts

Posted 07 November 2005 - 03:58 AM

Are you installing the game from the original CD? Or, are you using a, ***AHEM***, "backup" copy? If you're using a "backup", it will continue to crash forever, and the patch from Lucas will not work with, ***AHEM***, "backup" copies of the CD. smile




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

IPB Skin By Virteq