Jump to content


Photo

Transparent Squid = Not Working At All!!!! (SOLVED)


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 CorpoSemAlma

CorpoSemAlma

    stranger

  • Members
  • 4 posts

Posted 05 March 2004 - 09:59 PM

Hello!
It has been a week since Im trying to make this work.... But I simple cant make it... frown
I want to make some windows boxes to navigate throught squid with transparent proxy, I tryied a lot of things and nothing works..

Heres my Squid.conf
-------------------------
http_port 3128
httpd_accel_host virtual
httpd_accel_port 3128 (tried port 80 too)
httpd_accel_with_proxy on
httpd_accel_uses_host_header on

Iptables rule that Im using
--------------------------------
echo 1 > /proc/sys/net/ipv4/ip_forward
iptables -t nat -A PREROUTING -i eth0 -p tcp --dport 80 -j REDIRECT --to-port 3128

Ive also tried Transproxy and didnt work too
------------------------------------------------------
tproxy -s 80 -r nobody 192.168.0.100 3128

The boxes navigates throught ports 80 and 3128, but when I take off proxy configuration from connection tab in IE, it takes a long time to respond and terminates with a 404 error (IE error, not the squid page error).

It appears to me that the proxy and port redirection are working, but the windows boxes cant use the proxy without the proxy configuration on connection tab in IE

Ps. Sorry for the poor English.. Im Brazilian

Hope someone can help me! ;(

#2 CorpoSemAlma

CorpoSemAlma

    stranger

  • Members
  • 4 posts

Posted 13 March 2004 - 04:23 PM

Solved
See this:
http://www.experts-e...Q_20908587.html
http://forums.suseli...p?showtopic=536




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

IPB Skin By Virteq